Contact/tarieven

Adres

Schaafsebosweg 3
6598 DB Heijen
info@hanslaurentius.nl

Afspraak maken? Mail me, niet bellen dus – ik heb zo’n 2000 mensen in m’n bestand, als die allemaal een of twee keer per jaar zouden bellen kom ik tot niks, en het is sowieso knap storend die telefoon, ik hou er niet van, dus. Bel dus alleen als je met een kapotte auto onderweg bent naar een sessie o.i.d. als je niet kunt e-mailen, thanx.
Ik doe dus ook GEEN telefonische ‘consulten’, en bel nooit terug. Wil je graag iets bespreken, prima: mail me voor een sessie – skype sessies kunnen ook.
Please use email to contact me, I rarely pick up the phone or return messages, and don’t do consulations by phone. And please never call before 10.00 a.m.). If you want to talk to me, fine, book a session, Skype sessions are also possible.
Telefoon +31 (0)485 32 55 29

De locatie en routebeschrijving per auto en per openbaar vervoer

Afspraak maken

Wil je een afspraak te maken voor een individuele sessie, neem dan contact op, bij voorkeur via e-mail, ik neem de telefoon nauwelijks op en bel zelden terug. Omschrijf in je mail in een paar heldere zinnen waarom je ondersteuning nodig denkt te hebben, je hele levensgeschiedenis hoef ik niet te weten. Je krijgt dan binnen een paar dagen een antwoord, waaruit zal blijken of het mij goed lijkt een sessie te doen en wanneer dat zou kunnen. Geef eventueel in je mail meteen aan wanneer je perse niet kunt en vergeet niet je telefoonnummer te vermelden, voor noodgevallen. Het is bijzonder raadzaam om minimaal De vreugde van verlichting, Olie op het vuur en EHBO aandachtig gelezen te hebben, voor je naar een sessie komt… Zie de boekenpagina.

De bijdrage voor een individuele sessie, die meestal drie kwartier tot een uur duurt, is €75,- (minima €50,-) als de kosten voor eigen rekening zijn. Indien de werkgever de kosten gaat betalen is het tarief €100,-.
Betalingen graag gepast (contant) of van te voren overmaken, pinnen gaat niet.

Kom op tijd (later komen beperkt jouw tijd), maar ook niet veel te vroeg. De sessies vinden plaats op doordeweekse dagen en enkel overdag (gewoonlijk om 13.00 of 14.30 uur).
Sessies voor eigen rekening van anderhalf uur kosten €110,- (minima €75,- en via werkgever €150,- ). Soms kan het zijn dat een sessie veel korter is, het gaat uiteindelijk om het ontvangen of inzien van wat je op dat moment nodig hebt, niet om hoelang het duurt.  Het record staat op 6 1/2 minuut! Daar wordt de prijs van de sessie overigens niet hoger of lager door, hihi.

Er is ook de mogelijkheid om meerdere sessies te plannen, sommigen mensen vinden dat prettig of willen even lekker ‘doorpakken’ en verblijven dan in de buurt. Zo geniet je meteen van de fraaie natuur en kunnen de dingen doorwerken buiten je ‘eigen’ omgeving. Kijk voor suggesties op verblijfsmogelijkheden.

Skype sessies – ietsje duurder, eigenlijk goedkoper.
Voor skype sessies gelden bijna dezelfde tarieven als voor gewone sessies: €80,- (echte minima €50,-) – het scheelt je immers tijd én reiskosten, dus feitelijk ben je goedkoper uit, en sneller ‘klaar’ – mij scheelt het weinig, behalve dat ik je minder goed kan zien, een nadeeltje dus.
Wanneer er echt ‘overmacht’ is (iemand kan niet lang onderweg zijn, in het buitenland verblijft, of is erg ziek), kan het voor normaal tarief (€75), of voor echte minima €50).
Duo. In principe doe ik geen duo-sessies, enkel in een uitzonderlijk geval. Het tarief is dan € 100,00. Er moet een goede reden zijn om niet apart een sessie te boeken.

Betalingen

Betaling kan contant ter plekke of (ruim) voorafgaand aan de afspraak worden overgemaakt op het onderstaande gironummer o.v.v. (skype)sessie + datum.
IBAN NL88 INGB 0001 3244 26  BIC INGBNL2A t.n.v. H. Laurentius te Heijen. Op deze rekening kunt u ook een eventuele donatie doen indien u bijvoorbeeld al het gratis en reclamevrije video & audio materiaal (>130 opnamen), de drie gratis boeken (als printbare pdf-file) en de ruim 60 web-artikelen apprecieert… Zet daar a.u.b. even bij dat het een schenking betreft… Dank alvast, zo kunnen we de gratis en reclame vrije content zo houden!

Annulering

Annulerering van een afspraak kan kosteloos tot 24 uur voor aanvang van de geplande sessie. Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang wordt € 25,- in rekening gebracht. De eventuele annuleringskosten dienen ook op het onderstaande gironummer worden overgemaakt o.v.v. annuleringskosten + datum oorspronkelijke afspraak.

Satsangs/weekend events

Voor de voorwaarden, bijdrage, aanmelden enzovoorts i.v.m. Satsang en Weekend events zie per bijeenkomst hoe en wat in de Agenda