‘EEN HANDVOL SCHERVEN’ is verkrijgbaar!

Uit de reviews: ***** Verrassend – Openhartig – Vlijmscherp – Inspirerend – Humoristisch – Authentiek – Helder – Waanzinnig! – Klare taalBevrijdend *****

Joepie! Daar is ie dan, Deel 3, van de trilogie – althans zo ziet onze vriend Koos het. Want: zoals ik in het boek start: dit boek is eigenlijk de schuld van Koos (en Kasia) 🙂

Anyway, hij is er nu dus echt, in paperback en E-book, wederom bij Brave New Books uitgegeven en uiteraard weer door Kasia vormgegeven. En het boek is via alle boekhandels in Nederland en België te verkrijgen. 

Net als in Rozengeur & prikkeldraad en Olie op het vuur bevat Een handvol scherven allerlei langere en kortere stukken m.b.t. spiritueel ontwaken, non dualiteit, volwassenheid & onvolwassenheid en ‘zijn’ in het algemeen. Sommige teksten zijn kort, andere langer, sommige ironisch (let op), andere serieuzer. Nou ja, de met mij bekende lezer/bezoeker/kijker weet wel ongeveer hoe de winden zoal waaien dunkt me. Het is derhalve ook raadzaam het als een Trilogie te beschouwen. Lees dus Rozenprik, Olie, en Handvol, na elkaar. Zo wordt de inherente cohesie en het onderliggende steeds duidelijker. En herlees! En kijk maar eens op Bol wat diverse lezers er al van vonden!

Anyway, ik hoop dat er het een aantal scherven bij zitten die zinvol voor je zijn, of verhelderend, verrassend, grappig, of misschien gewoon lekker irritant. Anyway, ik bied je bij deze dus Een handvol scherven aan om illusies mee door te prikken, je aan te snijden opdat je oplet, of die je wellicht gewoon geluk brengen. En een ander ook, vooral als je die er een cadeau doet!

Wanneer je op de hieronder geplaatste button klikt ga je meteen naar de Bol sectie met mijn boeken en E-books.

Bestel hier

Dus: ga je gang en trakteer jezelf op een exemplaar (of twee)! En als het boek je wat doet, schrijf een geweldige uitbundige en liefst geestige review op Bol (of gewoon een simpele, mag ook hoor). Wellicht helpt dat anderen of BNB en mij natuurlijk. (Of, als je geen review wil posten: mail me gewoon, met je bevindingen!) Er zijn al diverse mensen die de moeite namen hun bevindingen over het boek te melden op Bol. Super bedankt!

Ik ben in elk geval heel blij met het nieuwe boek, jammer dat ik het al een paar keer gelezen heb.

NOTA BENE: het boek is het gewoon via alle boekhandels te bestellen. Mede hierdoor is er wellicht een bibliotheek her en der ook tot aanschaf te bewegen is (dien a.j.b. een verzoek in bij je bieb om mijn boeken aan te schaffen), zoals wel eerder gebeurde. Ask them to buy my stuff, is fijn voor anderen en mensen met minder budget! 
Olie op het vuur’ is nu ook via Centraal Boekhuis verkrijgbaar, 
dus, geen reden voor bieb’s om ‘t niet op te nemen in hun catalogus! 
Thanx.

Het werkt, zoals Joke me liet weten, dus ben je lid van een bieb vraag ze om Olie en Handvol aan te schaffen!

Hier nog de achterflap:

Heb je geen gevoel voor humor, geloof je in geloven, ben je aanhanger van een stroming, zoek je bevestiging, schouderklopjes, troost, waardering, of wellicht persoonlijke groei? Denk je op de goede weg, of al aardig gevorderd te zijn op het spirituele pad? Koop dan dit boek zeker! Maar lees het niet! En koop vervolgens ook nog een boek dat wel geschreven is om je in de droom te houden. Dan heb ik mijn pleziertjes en jij precies wat je hebben wil: het idee van op weg zijn, terwijl je stilstaat.”

Veel plezier met het boek!

De eerste reviews zijn binnen – ik had tijdig een stapeltje besteld 🙂

Hoi Hans,
De scherven rinkelen !  
(want) Rinkelend vallen onze (“keiharde”) ideeën aan scherven.
Ik geniet van het geluid dat ze maken.
YES!!
love you Ger

He Hans, hier F. Vandaag je nieuwe boek uitgelezen en ik heb me weer kostelijk vermaakt. Ik denk, ik geef je even feedback vanuit de bevolking 🙂 Super helder en leuk boekje weer. In no time uit. Wat ik tof vond is dat het eigenlijk een beetje van de hak op de tak gaat. Verwijzingen, hoe het niet of wel zit, persoonlijke hersenspinsels en plotseling weer een uitgeschreven interview. Dus voor ik me begon te vervelen zat ik al weer in een andere vibe. Inhoudelijk weer helemaal top! Geen ruimte voor gezeur en gezever. Weer op honderd-en-een manieren het zelfde weten te vertellen met allerlei invalshoeken. Dat vind ik echt razend knap!

Nog twee:

“Hoi Hans, ik wil je feliciteren met en bedanken voor het uitbrengen van je laatste boek! Ik heb het een aantal keer gelezen en het heeft me heel veel inzichten gegeven. Zeker door het meerdere keren te lezen zijn er steeds weer woordjes, zinnen die me diep enorm raken. Groetjes. A.”

“Na het verschijnen van ‘Rozengeur en Prikkeldraad’ in 2014 en ‘Olie op het Vuur’ in 2016 is er nu het derde boek van Hans Laurentius in wat voelt als een trilogie met allerhande notities omtrent spiritueel ontwaken. ‘Een handvol scherven’ deze keer, met als ondertitel ‘oftewel wat je niet niet horen wil’. En daarmee is de toon meteen gezet: Hans gaat verder in op bepaalde thema’s in z’n vertrouwde compromisloze stijl, met hier en daar een kwinkslag en wat scherpe, uitdagende humor. Werkelijk ontwaken is radicaal en niet zomaar gezellig spiritueel bezig blijven. Tere spirituele ‘ikjes’ kunnen zich beter onthouden. Waarheid is van nature radicaal. Waarheid is niet voor watjes en wie iets anders wil (en dat is prima) blijft beter bij Hans uit de buurt.” P.

HL in z’n tuin – zomer 2018