Laden Evenementen

« Alle Evenementen

All In Advaita weekend in Drongen (België) – 17-19 september – VOL

17 september, 19:30 - 19 september, 16:00

€345
De vreugde van verlichting

Er is weer een kamer (voor max. 2 personen) vrijgekomen…

Dit weekend zullen een aantal boektitels met korting beschikbaar zijn!
Er zijn beschikbaar:
5 stuks  van – De vreugde van verlichting: € 16,00 i.p.v. € 18,70 p./st.
5 stuks – Een handvol scherven: € 20,00 i.p.v. € 21,51 p./st.
5 stuks – Olie op het vuur: € 20,00 i.pv. € 21,49 p./st.
10 stuks – Zelfherinnering+: € 18,00 i.p.v. € 21,00 p./st.
EN:
Ik heb ook de allerlaatste hardcover edities van Rozengeur en Prikkeldraad voor € 20,00 p./st.
Aan de leiband, of je eigen pad? is vanaf dit weekend, tijdens satsang en sessies: € 23,50 i.p.v. € 23,95
Overmaken is ook fijn en prima – maar wel graag meteen doen a.u.b. – soms vergeten mensen het, en moet ik er achteraan…:  IBAN NL 88 INGB 00 01 32 44 26  t.n.v. H. Laurentius(By the way – Eventuele donaties mogen ook via dit rekeningnummer worden geschonken. Dank aan alle donateurs! Want enkel zo kunnen we de ruim 120 (satsang) video’s, en de ruim 70 web-artikelen gratis én reclamevrij houden.)

—-

Er wordt uiteraard alles aan gedaan worden het weekend corona-proof te maken, zowel door ons als door de Oude Abdij. Natuurlijk vragen we aan de deelnemers om met name de drie weken voorafgaand het weekend extra zorgvuldig te zijn met de hygiëne maatregelingen. Gebruik dit als een extra focus naar het weekend toe. Dit werkt mee aan de kwaliteit van het weekend. Hans en Niek nemen beiden een hypermoderne anti-virale/anti-bacteriële én ioniserende Evolar Hepa/ultraviolet filter mee voor in de, overigens uitstekend te ventileren, satsang ruimte. Zorg voor wel voor mondkapjes voor in de gangen enzo. In de satsang-ruimte en tijdens het drankgelag na de avondsatsang zijn ze overigens verboden :-).

Opzet
Een all-in weekend van vrijdagavond t/m zondagmiddag op een mooie plek, inclusief zes satsangs, overnachtingen, vegetarische maaltijden, koffie/thee, gratis wifi, informeel samen zijn. (Kijk wel even bij ‘zelf meenemen’, en noteer: handdoeken zijn namelijk niet inbegrepen.

Aankomst op vrijdag
Het liefst tussen 17.30 en 18.30 uur zodat je tijd hebt om te acclimatiseren en Niek de gelegenheid heeft om alles voor je te regelen. Is je aankomsttijd anders … laat dit tijdig weten. Bij voorkeur per email vóór 6 september. De eerste satsang start om 20.30, hoewel Hans al eerder in stilte aanwezig is in de zaal. ‘s Avonds kan er overigens ook wat fris, bier of wijn gedronken worden (op eigen kosten uiteraard) in onze privé ontspanningsruimte – neem voldoende gepaste centjes mee, vooral als je dorstig bent. (Op 5 minuten loopafstand van het klooster zijn er trouwens geldautomaten aanwezig).

Inschrijving weekend/bijdrage/je gegevens
Alles heeft een organisatorische component en dus is het daarom voor ons als organisatie belangrijk om vooruit te kunnen zien. We moeten in principe een paar maanden van tevoren al aangeven hoeveel mensen we denken te verwachten. Voor een enkeling die later beslist of kan beslissen, is er wellicht op het laatste moment nog een plek te reserveren. Gewoon proberen. Wil je zekerheid: beslis eerder.

Aanmelden bij Niek Dekker. Inschrijving is pas definitief na overmaking van het juiste bedrag! Bijdrage overmaken ten name van (IBAN): Zijnsweg NL77 TRIO 0390 4967 90 (BIC): TRIONL2U te Westervoort, o.v.v. Satsang Weekend België september 2021,  je (eigen volledige) naam, adres, woonplaats en telefoonnummer, want de tenaamstelling bij het bankrekeningnummer klopt niet altijd met de naam van de deelnemer of het email adres!!

De inschrijving is vanaf (in principe) 14 dagen voor aanvang van het weekend voor de ingeschrevene bindend. Dit zijn de condities die we met de Oude Abdij hebben moeten aangaan. Is er een mouw aan te passen, om wel je inschrijvingsgeld (deels of geheel) terug te krijgen, dan proberen we dit altijd als zodanig op te lossen. Dit kan bijvoorbeeld doordat er op het laatste moment toch nog inschrijvingen kunnen binnenkomen. Komt er gezien de corona een landelijke Lock down, dan krijgt ieder ingeschreven zijn volledige inschrijvingsgeld terug.

Indien noodzakelijk kun je Niek ook bellen: 06 361 8 000 8. Hij is erg service gericht, bijvoorbeeld ook met de wens van deelnemers om graag te willen carpoolen…hihi

Bijdrage: Standaard tarief 345,00, minima 279,00  (stellen e.d. kunnen uiteraard samen in 2 persoonskamer, geef dat even aan Niek door). Alle kamers zijn voorzien van een toilet en douche.

*Zelf meenemen!
 Handdoek(en), of huren voor € 5,60.

Parkeerruimte
Meer dan voldoende gratis parkeer gelegenheid bij het klooster.

 

 

 

Locatie en stilte
Het is een Ignatiaans klooster. Overigens is het uitdrukkelijk de bedoeling stilte te betrachten in de gangen, let a.j.b. ook op de deuren. Neem mede daarom sloffen of schoenen met zachte zolen mee om ‘geluidsarm’ te kunnen lopen. Verdere huisregels zijn bij Niek bekend.

Een goed idee kan zijn om na het weekend een extra nacht te blijven, zo het een en ander nog meer door te laten resoneren. Indien je dat wenst kun je dat alleen via Niek regelen, zo ook voor de maaltijden (dat is handiger en voordeliger via Niek). Daarnaast is het misschien een idee om de maandag na zo’n weekend vrij te nemen. Zie wat voelt.

(Extra nacht: 43,00 (incl. toeristen belasting)/ maaltijden extra: ochtend 9,00; middag 17,50; avond 12,00)

Meer informatie
Mocht je meer informatie willen, contacteer Niek.


Over Niek

Niek Dekker is initiatiefnemer van Zijnsweg, een Centrum voor bewustwording. Met de activiteiten vanuit Zijnsweg wordt geprobeerd een bijdrage te leveren aan het ruimer verstaan der dingen. Zijnsweg organiseert op verschillende plekken in Nederland en België  o.a. lezingen, satsangs en muzikale bijeenkomsten. Hij is onder meer organisator van de druk bezochte Satsang Drieluiken in Renkum met Hans en diens satsang bijeenkomsten in bijvoorbeeld Nijmegen. Niek geeft op verzoek ook zelf satsang. Meer informatie op: www.zijnsweg.nl


“Hans Laurentius is wat mij aangaat de meest heldere, liefdevolle, en eerlijke leraar die er in Nederland te vinden is, en wellicht ook daarbuiten, en ik ben echt op al heel wat plekken geweest de afgelopen decennia. Dat sommige mensen hem te eigenwijs ofzo vinden snap ik echt niet. Ik ben nu bij diverse satsangs geweest, en bij twee weekend bijeenkomsten, en ik zie en voel alleen helderheid, humor, aandacht, wijsheid, eerlijkheid en liefde. Dat wilde ik gaan even laten weten, zodat je het op je site kan zetten, als een satsang review in plaats van een boek review, die ik ook nog ga posten. Want je boeken zijn ook enorm behulpzaam en duidelijk (en soms om je rot te lachen trouwens) Hans, ook daarvoor heel veel dank. Groetjes. N.A.

“Laurentius behoort tot de weinige meesters die je echt helpen met zelfrealisatie, en niet met het opbouwen van valse spiritualiteit.” PdW

Hoe het soms kan gaan; een reactie:  “Een hele tijd geleden kon ik niet goed naar Hans luisteren. Ik had meningen, overtuigingen over hoe een leraar zou moeten zijn en daar voldeed Hans niet aan. Na intensief onderzoek met een andere leraar en na me te hebben verdiept in de Vedanta hoor ik hem opnieuw. Misschien nu wel werkelijk. Wat ik ervaar is een puur mens, die samenvalt met nu, zonder ergens aan te moeten voldoen en niets claimend”. C.

“Hans en Niek, super bedankt voor een wel zeer bijzonder en diepgaand confronterend (in goede zin) weekend. Ben zelden zo vervuld en geraakt geweest als juist nu, dit keer. Natuurlijk hadden de video’s en boeken en de eerdere satsang ervaringen al voorwerk gedaan, maar dit is een heel speciale plek, en de groep was … nee, heb er geen woorden voor… in elk geval dank je wel, en ik heb me meteen voor het volgende Drieluik en de volgende België bijeenkomst aangemeld. Dank, dank, dank!!! Enne, het biertje in de avond (eh, biertjes, moet ik bekennen) aldaar smaakte me extra lekker… M.”

“Hans,                                                        Over gisteren. 20/09/2020.                  Verrassend, getroffen door de schoonheid van het beeld, Je, je, daar te zien zitten met een boek in het mooie kader van de natuur, in die weidse ruimte. Dankbaar dat te mogen zien en ervaren, wetend “ WAT “ dat mogelijk maakt. Wat een uniek moment. DAT WAT IS, de verschijnselen, het unieke vluchtige gebeuren. Drie in ÉÉN ! De woorden kwamen achteraf. Op dat moment was er alleen “ STILTE “                      Achteraf, geraaktheid en zachte vreugde !  🙏 K.”

Gegevens

Begin:
17 september, 19:30
Einde:
19 september, 16:00
Kosten:
€345

Organisator

Niek Dekker
Telefoon:
06 361 80008
E-mail:
info@zijnsweg.nl
Site:
http://www.zijnsweg.nl

Locatie

De Oude Abdij – Drongen
Drongenplein 26-27
Drongen, B 9031 België
+ Google Maps
Telefoon:
+32 (0)9 226 52 26