Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Advaita Weekend Heerde 2022

29 april, 19:30 - 1 mei, 16:00

€319,00

 

Van 29 april tot 1 mei 2022 zal er weer een Advaita Weekend plaatsvinden op het prachtige terrein van het Helios Centrum in Heerde.

Het weekend is op basis van vol pension*. Van vrijdagavond (19.00) tot en met zondagmiddag (16.15).

INLOOP VANAF 19.00, EERSTE SATSANG OM 20.00 uur.

Het weekend is inclusief de 2 overnachtingen, koffie/thee, 2 fantastische lunches, 2 ontbijten en een super diner: alles vegetarisch en met gebruikmaking van zoveel mogelijk bio- en locale producten, en altijd bereid door geweldige en ervaren koks! Eventuele dietistische wensen kunnen worden ingewilligd, maar wel tegen een (beperkte) meerprijs.

Een super intense ervaring, met 6 satsangs, en ruimte zat voor een wandeling en ‘je eigen ding’ of informeel samenzijn!

Basis prijzen: € 319,00* / Echte minima € 265,00*. Deze basis prijzen zijn dus incl. genoemde overnachtingen, maaltijden en de koffie en thee tijdens de pauzes en de nieuw ingevoerde (verplichte) toeristenbelasting. Aanmeldingen zijn pas definitief na betaling van het volledige bedrag. *PS. Eenpersoonskamers zijn er ook, zij het een beperkt aantal, de toeslag die berekend wordt (combi van extra kosten én mijn mindere opbrengst door minder deelnemers per kamer) is €35,- voor twee nachten. Indien er tijdens het weekend elders geslapen en gegeten wordt, geldt het minima tarief plus een toeslag van € 20,00 i.v.m. thee/koffie/fris/fruit.
IBAN NL88INGB0001324426   BIC INGBNL2A t.n.v. H. Laurentius te Heijen onder vermelding van ‘Heerde mei 2022’ + je voor- en achternaam. Betaal pas eind maart a.j.b., niet eerder, thanx.

Zelf meenemen: beddengoed – ook dekbed of slaapzak, handdoeken en binnenschoeisel en evt. schrijfgerei.
*Ik kan ook bij Helios een dekbed/handdoeken pakket voor je reserveren voor € 10,00. Meld het mij dan a.j.b. tijdig en maak dan 10,00 extra naar me over!

Houdt er tevens rekening mee dat van de deelnemers wordt verwacht mee te helpen met diverse praktische taken zoals tafels dekken, opruimen etc. Je hoeft dus niet enkel te zitten luisteren 🙂

Meer interesse in intensives? Zie de Satsang Drieluiken, die regelmatig plaats vinden, of het all-in weekend in België, ze staan in de agenda vermeld.

 

Aanmelden

“Een paar maanden geleden zag ik video’s van je en ik kon er niet naar kijken. Ik dacht wat een vreselijke vent is dat. Vanuit dat gevoel mailde ik je toen ook en noemde je een arrogante betweter geloof ik. Jeetje, hoe dom ik niet was, en dat ik dat zomaar mailde terwijl je me niet eens kent en ik maar twee filmpjes had gezien. Ongelooflijk. Na een aantal ervaringen en een verschuiving van een week of wat terug, keek ik opnieuw, en las ik Rozengeur en prikkeldraad, en herkende bijna alles wat je zei en schreef, en ik schaam me nu een beetje Hans, voor hoe ik je eerst veroordeelde. Nee, niet en beetje, ik heb het schaamrood op mijn gezicht terwijl ik dit schrijf. Je bent nu ik kan ‘kijken’ voor mij de enige die gewoon zegt waar het op staat. Ik ben die praatjes makers en zalvers zo beu! Dus, Dank je wel! En ik maak meteen een donatie over! Ben zo blij met je boeken en satsangs en video’s. Super. Sorry voor mijn eerdere mail… Ik kom snel naar een drieluik of weekend. Liefs  – R.”


“Hans Laurentius is wat mij aangaat de meest heldere, liefdevolle, en eerlijke leraar die er in Nederland te vinden is, en wellicht ook daarbuiten, en ik ben echt op al heel wat plekken geweest de afgelopen decennia. Dat sommige mensen hem te eigenwijs ofzo vinden snap ik echt niet. Ik ben nu bij diverse satsangs geweest, en bij twee weekend bijeenkomsten, en ik zie en voel alleen helderheid, humor, aandacht, wijsheid, eerlijk en vol liefde. Dat wilde ik gaan even laten weten, zodat je het op je site kan zetten, als een satsang review in plaats van een boek review, die ik ook nog ga posten. Want je boeken zijn ook enorm behulpzaam en duidelijk (en soms om je rot te lachen) Hans, ook daarvoor heel veel dank. Groetjes. N.A.”


“Beste Hans,
Er diende zich hier de warme (had niets met het weer te maken – [HL: het was weer een hittegolf in juli 2019]) behoefte aan om Hans een compliment te geven.
Ik zie een mooie evolutie in dat wat Hans doet (ofwel wat jij ziet gebeuren), naar buiten brengt aangaande Advaita onder woorden te brengen. Zo vind ik je laatste filmpjes van die “nieuwe interviews online” echt goed/helder/duidelijk/uitgekleed/spot on. [HL: interviews van Erwin en Stefan van maart/april 2019].
Mooi om te zien dat elke configuratie die al wat langer iets met plezier doet daarin vanzelf blijft veranderen en “verbeteren”, autodidact. Hoe je steeds nog iets beter wordt zoals in topsport, maar dan zonder egodrive, het groeit/gaat zoals het groeien moet en niet anders kan.
Lange tekst voor het geven van een compliment bij deze, je verwoording is erg (doel)treffend, mooi talent!
Stay cool! L.”

 

“Dear dear 😊Hans,
I just want to thank you again (and again 😊) for the beautiful Satsangs from the last weekend, especially the last one! OMG I loved that silence, so powerful! M.”

Helioscentrum-Heerde“Hoi Hans,
Ik ben er nog een beetje ondersteboven van, of binnenstebuiten, ik weet het niet. Hoe dan ook, ik ben super blij dat ik erbij was, je bent misschien een beetje vreemde kerel, maar man wat een power, en stilte, liefde en ook humor (al vind ik niet alles even leuk, moet ik zeggen, maar dat hoeft ook niet :). Dank je wel, zie je snel weer op een satsang of in je spreekkamer als je dat goed vindt. Groetjes, S.”

 

Gegevens

Begin:
29 april, 19:30
Einde:
1 mei, 16:00
Kosten:
€319,00

Organisator

Hans Laurentius
E-mail:
reserveren@hanslaurentius.nl

Locatie

Helios Centrum Heerde
Badhuisweg 3
Heerde (Veluwe), 8181 RA
+ Google Maps
Site:
http://www.helioscentrum.nl