Laden Evenementen

« Alle Evenementen

All in Advaita weekend te Drongen (België) – nog max. 5 plekken vrij

11 februari, 19:30 - 13 februari, 16:00

€345

Er zijn nu reeds 40 aanmeldingen – wees er dus op tijd bij – er is maximaal nog ruimte voor 4 of 5 aanmeldingen.
Overigens kun je bij Niek vragen naar de voor ons geldende corona regels in de Oude Abdij
. Hij is helemaal up to date! Ook mensen die niet of nog niet gevaccineerd zijn kunnen onder bepaalde voorwaarden aan het weekend deelnemen.

Opzet
Een all-in weekend van vrijdagavond t/m zondagmiddag op een mooie plek, inclusief zes satsangs, overnachtingen, vegetarische maaltijden, koffie/thee, gratis wifi, informeel samen zijn. (Kijk wel even bij ‘zelf meenemen’, en noteer: handdoeken zijn namelijk niet inbegrepen.

Aankomst op vrijdag
Het liefst tussen (en niet voor!) 17.30 en 18.30 uur zodat je tijd hebt om te acclimatiseren én om Niek de gelegenheid te geven om alles voor je te regelen. Is je aankomsttijd per se anders … laat dit dan tijdig aan Niek weten. Bij voorkeur per email vóór 1 februari.
De eerste satsang start om 20.30, hoewel Hans al iets eerder in stilte aanwezig is in de zaal. ‘s Avonds kan er overigens ook wat fris, bier of wijn gedronken worden in onze privé ontspanningsruimte – dat is op eigen kosten uiteraard – N.B. neem dus genoeg kleingeld (cash) geld mee, vooral als je een dorstig type bent, want je kunt er niet pinnen ofzo.
(Op 5 minuten loopafstand van het klooster zijn er trouwens wel geldautomaten aanwezig, maar beter is kleingeld paraat te hebben – EN goed te tellen – Niek en ik moeten vrijwel altijd zelf bijlappen omdat mensen meer drankjes genieten dan betalen…).

Inschrijving weekend/bijdrage/je gegevens
Alles heeft een organisatorische component en dus is het daarom voor ons als organisatie belangrijk om vooruit te kunnen zien. We moeten in principe een paar maanden van tevoren al aangeven hoeveel mensen we denken te verwachten. Voor een enkeling die later beslist of kan beslissen, is er wellicht op het laatste moment nog een plek te reserveren. Gewoon proberen. Wil je zekerheid: beslis eerder.

Aanmelden bij Niek Dekker. Inschrijving is pas definitief na overmaking van het juiste bedrag! Bijdrage overmaken ten name van (IBAN): Zijnsweg NL77 TRIO 0390 4967 90 (BIC): TRIONL2U te Westervoort, o.v.v. Satsang Weekend België februari 2022,  je (eigen volledige) naam, adres, woonplaats en telefoonnummer, want de tenaamstelling bij het bankrekeningnummer klopt niet altijd met de naam van de deelnemer of het email adres!!

De inschrijving is vanaf (in principe) 14 dagen voor aanvang van het weekend voor de ingeschrevene bindend. Dit zijn de condities die we met de Oude Abdij hebben moeten aangaan. Is er een mouw aan te passen, om wel je inschrijvingsgeld (deels of geheel) terug te krijgen, dan proberen we dit altijd als zodanig op te lossen. Dit kan bijvoorbeeld doordat er op het laatste moment toch nog inschrijvingen kunnen binnenkomen. Komt er gezien de corona een landelijke Lock down, dan krijgt ieder ingeschreven zijn volledige inschrijvingsgeld terug.

Indien noodzakelijk kun je Niek ook bellen: 06 361 8 000 8. Hij is erg service gericht, bijvoorbeeld ook met de wens van deelnemers om graag te willen carpoolen…hihi

Bijdrage: Standaard tarief € 345,00* – minima 279,00 (op basis van een eenpersoonskamer, stellen e.d. kunnen uiteraard samen in 2 persoonskamer, geef dat even aan Niek door). Alle kamers zijn voorzien van een toilet en douche. *Mensen die vermogend zijn, of bijvoorbeeld, het weekend door hun werk laten vergoeden, verzoeken wij om 395,00 bij te dragen. De Oude Abdij is namelijk weliswaar een bijzonder fijne plek, maar ook nogal kostbare aangelegenheid.

*Zelf meenemen!
 Handdoek(en), of huren voor € 6,00.

Parkeerruimte
Meer dan voldoende gratis parkeer gelegenheid bij het klooster.

 

 

 

Locatie en stilte
Het is een Ignatiaans klooster. Overigens is het uitdrukkelijk de bedoeling stilte te betrachten in de gangen, let a.j.b. ook op de deuren. Neem mede daarom sloffen of schoenen met zachte zolen mee om ‘geluidsarm’ te kunnen lopen. Verdere huisregels zijn bij Niek bekend.

Een goed idee kan zijn om na het weekend een extra nacht te blijven, zo het een en ander nog meer door te laten resoneren. Indien je dat wenst kun je dat alleen via Niek regelen, zo ook voor de maaltijden (dat is handiger en voordeliger via Niek). Daarnaast is het misschien een idee om de maandag na zo’n weekend vrij te nemen. Zie wat voelt.

(Extra nacht: 43,00 (incl. toeristenbelasting)/ maaltijden extra: ochtend 9,00; middag 17,50; avond 14,00 (met salade)

Meer informatie
Mocht je meer informatie willen, contacteer Niek.


Over Niek

Niek Dekker is initiatiefnemer van Zijnsweg, een Centrum voor bewustwording. Met de activiteiten vanuit Zijnsweg wordt geprobeerd een bijdrage te leveren aan het ruimer verstaan der dingen. Zijnsweg organiseert op verschillende plekken in Nederland en België  o.a. lezingen, satsangs en muzikale bijeenkomsten. Hij is onder meer organisator van de druk bezochte Satsang Drieluiken in Renkum met Hans en diens satsang bijeenkomsten in bijvoorbeeld Nijmegen. Niek geeft op verzoek ook zelf satsang. Meer informatie op: www.zijnsweg.nl


“Hans Laurentius is wat mij aangaat de meest heldere, liefdevolle, en eerlijke leraar die er in Nederland te vinden is, en wellicht ook daarbuiten, en ik ben echt op al heel wat plekken geweest de afgelopen decennia. Dat sommige mensen hem te eigenwijs ofzo vinden snap ik echt niet. Ik ben nu bij diverse satsangs geweest, en bij twee weekend bijeenkomsten, en ik zie en voel alleen helderheid, humor, aandacht, wijsheid, eerlijkheid en liefde. Dat wilde ik gaan even laten weten, zodat je het op je site kan zetten, als een satsang review in plaats van een boek review, die ik ook nog ga posten. Want je boeken zijn ook enorm behulpzaam en duidelijk (en soms om je rot te lachen trouwens) Hans, ook daarvoor heel veel dank. Groetjes. N.A.

“Laurentius behoort tot de weinige meesters die je echt helpen met zelfrealisatie, en niet met het opbouwen van valse spiritualiteit.” PdW

Hoe het soms kan gaan; een reactie:  “Een hele tijd geleden kon ik niet goed naar Hans luisteren. Ik had meningen, overtuigingen over hoe een leraar zou moeten zijn en daar voldeed Hans niet aan. Na intensief onderzoek met een andere leraar en na me te hebben verdiept in de Vedanta hoor ik hem opnieuw. Misschien nu wel werkelijk. Wat ik ervaar is een puur mens, die samenvalt met nu, zonder ergens aan te moeten voldoen en niets claimend”. C.

“Hans en Niek, super bedankt voor een wel zeer bijzonder en diepgaand confronterend (in goede zin) weekend. Ben zelden zo vervuld en geraakt geweest als juist nu, dit keer. Natuurlijk hadden de video’s en boeken en de eerdere satsang ervaringen al voorwerk gedaan, maar dit is een heel speciale plek, en de groep was … nee, heb er geen woorden voor… in elk geval dank je wel, en ik heb me meteen voor het volgende Drieluik en de volgende België bijeenkomst aangemeld. Dank, dank, dank!!! Enne, het biertje in de avond (eh, biertjes, moet ik bekennen) aldaar smaakte me extra lekker… M.”

“Dag Hans,
Je kent me niet, maar afgelopen jaren heb ik incognito jouw boeken en YouTube video’s meerdere malen verslonden. Het heeft flink zitten branden in mij. Dit jaar is ineens de onechtheid als een kaartenhuis uit elkaar gedonderd. Een domino effect: vrienden weg, ontslag op werk. Bizar hoe weinig woorden het nodig heeft (“ik neem ontslag”) en alles verschuift en wordt spannender en echter.
Er zijn bijna geen woorden aan te geven hoe dankbaar ik ben voor jouw heldere, duidelijke teaching zonder spirituele sussers. Ook genoten van je humor. 🙂 Wou ik je toch even laten weten 🙂
Groetjes, I.”

“Hans,                                                        Over gisteren. 20/09/2020.                  Verrassend, getroffen door de schoonheid van het beeld, Je, je, daar te zien zitten met een boek in het mooie kader van de natuur, in die weidse ruimte. Dankbaar dat te mogen zien en ervaren, wetend “ WAT “ dat mogelijk maakt. Wat een uniek moment. DAT WAT IS, de verschijnselen, het unieke vluchtige gebeuren. Drie in ÉÉN ! De woorden kwamen achteraf. Op dat moment was er alleen “ STILTE “                      Achteraf, geraaktheid en zachte vreugde !  🙏 K.”

Gegevens

Begin:
11 februari, 19:30
Einde:
13 februari, 16:00
Kosten:
€345

Organisator

Niek Dekker
Telefoon:
06 361 80008
E-mail:
info@zijnsweg.nl
Site:
http://www.zijnsweg.nl

Locatie

De Oude Abdij – Drongen
Drongenplein 26-27
Drongen, B 9031 België
+ Google Maps
Telefoon:
+32 (0)9 226 52 26