Laden Evenementen

« Alle Evenementen

All in Advaita WEEKEND te Vaalbeek, BELGIE – al 35 aanmeldingen

18 september, 19:30 - 20 september, 15:30

€289

Het maximum aantal deelnemers is 42…

Er wordt alles aan gedaan het corona-proof te maken, mede daarom: breng zelf een mok mee voor koffie/thee en een flesje voor water o.i.d.

Opzet
Een all-in weekend van vrijdagavond t/m zondagmiddag op een mooie plek, inclusief zes satsangs, overnachtingen, vegetarische maaltijden, koffie/thee, informeel samen zijn en eventueel ruimte voor een kort individueel gesprek. (Kijk wel even bij ‘zelf meenemen’, en noteer: beddengoed/handdoeken zijn namelijk niet inbegrepen).

In elk geval zeer intensieve dagen dus in La Foresta – een Franciscaner klooster in Vaalbeek, nabij Leuven. Deze weekenden in België zijn dus steeds een waar genoegen. Jammer genoeg de laatste keer dat het kan in dit klooster, daar het in andere en commerciëlere handen overgaat…

Aankomst op vrijdag
Het liefst tussen 18.00 en 19.00 uur zodat je tijd hebt om te acclimatiseren en Niek de gelegenheid heeft alles voor je te regelen. Is je aankomsttijd anders … laat dit tijdig weten. Bij voorkeur per email vóór 10 september. De eerste satsang start om 20.30, hoewel Hans al eerder in stilte aanwezig is in de zaal, (of wellicht bier drinkt in de kelder natuurlijk, je weet het maar nooit…)

Inschrijving weekend/bijdrage/je gegevens
De inschrijving is in principe tot zeven dagen voor aanvang van het weekend. Alles heeft een organisatorische component en dus is vooruit kunnen zien belangrijk. Voor een enkeling die later beslist of kan beslissen is meestal ruimte te creëren. Wil je zekerheid: beslis eerder.La foresta
Aanmelden bij Niek Dekker. Inschrijving is pas definitief na overmaking van het juiste bedrag. Als je echt wilt meedoen, zorg dan dat de bijdrage op tijd is overgemaakt – en in elk geval 2 weken voor aanvang, er zijn snel veel aanmeldingen. Bijdrage overmaken ten name van (IBAN): Zijnsweg NL77 TRIO 0390 4967 90 (BIC): TRIONL2U te Westervoort, o.v.v. Satsang Weekend België 2020,  je (eigen volledige) naam, adres, woonplaats en telefoonnummer!!

Indien noodzakelijk kun je Niek ook bellen: 06 361 8 000 8. Hij is erg service gericht…hihi

Bijdrage: €289* all-in (echte minima €245)* Er kunnen maximaal 45 mensen deelnemen aan het weekend.
* wie persé een eigen kamer wil, betaalt echter 15,00 extra voor 2 overnachtingen, valt mee toch:).

*Zelf meenemen!
Beddengoed en handdoek(en).
Deze zijn overigens wel te huur voor als het teveel gedoe voor je is om dit mee te brengen. Beddengoed is € 7,50 p/p. Een handdoeken pakket kost € 5,00. Houdt dus rekening bij de betaling wat je wens is – en voeg eventuele handdoek/beddengoed, en/of de 1 persoonskamer bedragen toe aan het weekend bedrag, EN geef dit a.j.b. duidelijk in je mail aan Niek aan. Dan zijn wij up to date, hetgeen onduidelijkheid voorkomt.

Wil je eerder komen of langer blijven, extra overnachten en/of van extra maaltijdvoorziening gebruikmaken, graag daarvoor zelf contact met La Foresta opnemen. Laat dit ook Niek weten voor 10 september bij voorkeur, dit o.a. in verband met de verdeling van de kamers e.d.

De kamers

  • De kamers liggen niet ver van de conferentiezaal.LAFORESTA110
  • Er is een lift voor de mensen in een rolstoel of voor hen die lui zijn…
  • Er zijn geen slaapkamers op de begane grond.
  • Er zijn gemeenschappelijke toiletten en douches, en ze doen het goed:)
  • De kamers zijn eenvoudig, maar ruim. De verwarming is prima.

IMG_8559Sportgelegenheid
Je kunt je op een redelijk onderhouden tennisbaan uitleven, ook is er een voetbalveld.

Internet
Er is redelijk internetverkeer mogelijk. (wifi) Mocht je dit willen, vernemen we dat graag van je. Dan krijg je daarvoor een code (kosten 3,50).

Openbaar vervoer
Kijk daarvoor op de site van La Foresta: https://www.laforesta.be/wegbeschrijving
Vanaf de bushalte is het nog 20 minuten lopen. (Lijn 18 is wat betreft de route het snelst bij de locatie). Mocht je willen carpoolen? Niek wil best bemiddelen, nogmaals van belang dat je naam, adres, en telefoonnummer bij hem bekend zijn.

Ontspanningsruimte
In een aparte ruimte in de kelder kun je genieten van een heerlijk ambachtelijk biertje uit de fles, een wijntje of iets fris. Deze drankjes zijn natuurlijk voor eigen rekening, dus breng wat contanten mee. Het is er overigens erg gezellig en ontspannen, en soms gaat Hans een beetje tekeer 🙂 ! Een leuk extra aspect van het verblijf op La Foresta.

Parkeerruimte
Meer dan voldoende aanwezig in de landelijke en bosrijke directe nabijheid van het klooster.

Meer informatieLAFORESTA24
Mocht je meer informatie willen, contacteer Niek.

Locatie en stilte
Het is een voormalig Franciscaner klooster. Overigens is het uitdrukkelijk de bedoeling stilte te betrachten in de gangen, let a.j.b. ook op de deuren. Neem mede daarom sloffen mee om ‘geluidsarm’ te kunnen lopen. Verdere huisregels zijn bij Niek bekend.

 

 

Over Niek

Niek Dekker is initiatiefnemer van Zijnsweg, een Centrum voor bewustwording. Met de activiteiten vanuit Zijnsweg wordt geprobeerd een bijdrage te leveren aan het ruimer verstaan der dingen. Zijnsweg organiseert op verschillende plekken in Nederland en België  o.a. lezingen, satsangs en muzikale bijeenkomsten. Hij is onder meer organisator van de druk bezochte Satsang Drieluiken in Renkum met Hans en diens satsang bijeenkomsten in bijvoorbeeld Nijmegen. Niek geeft op verzoek ook zelf satsang. Meer informatie op: www.zijnsweg.nl


“Hans Laurentius is wat mij aangaat de meest heldere, liefdevolle, en eerlijke leraar die er in Nederland te vinden is, en wellicht ook daarbuiten, en ik ben echt op al heel wat plekken geweest de afgelopen decennia. Dat sommige mensen hem te eigenwijs ofzo vinden snap ik echt niet. Ik ben nu bij diverse satsangs geweest, en bij twee weekend bijeenkomsten, en ik zie en voel alleen helderheid, humor, aandacht, wijsheid, eerlijkheid en liefde. Dat wilde ik gaan even laten weten, zodat je het op je site kan zetten, als een satsang review in plaats van een boek review, die ik ook nog ga posten. Want je boeken zijn ook enorm behulpzaam en duidelijk (en soms om je rot te lachen trouwens) Hans, ook daarvoor heel veel dank. Groetjes. N.A.

“Laurentius behoort tot de weinige meesters die je echt helpen met zelfrealisatie, en niet met het opbouwen van valse spiritualiteit.” PdW

Hoe het soms kan gaan; een reactie:  “Een hele tijd geleden kon ik niet goed naar Hans luisteren. Ik had meningen, overtuigingen over hoe een leraar zou moeten zijn en daar voldeed Hans niet aan. Na intensief onderzoek met een andere leraar en na me te hebben verdiept in de Vedanta hoor ik hem opnieuw. Misschien nu wel werkelijk. Wat ik ervaar is een puur mens, die samenvalt met nu, zonder ergens aan te moeten voldoen en niets claimend”. C.

 

video:

Gegevens

Begin:
18 september, 19:30
Einde:
20 september, 15:30
Kosten:
€289

Organisator

Niek Dekker
Telefoon:
06 361 80008
E-mail:
info@zijnsweg.nl
Website:
http://www.zijnsweg.nl

Locatie

La Foresta
Prosperdreef 9
Vaalbeek, 3054 België
+ Google Maps
Telefoon:
+32 16 40 24 91