Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

All-in Satsang WEEKEND in België 20-22 september 2019 – nog 1 plek vrij

20 september 2019, 20:00 - 22 september 2019, 15:30

€279

Nota bene: deelnemers aan dit weekend krijgen korting op het nieuwe boek Aan de leiband, of je eigen pad?- die 6 september verschijntNormaal  kost het boek 23,95, maar voor deelnemers aan het weekend slechts 21,00. Dus, effe wachten en maak er gebruik van. Jullie danken dit aan een ideetje aan Niek! Trouwens: een deel van de opbrengst gaat naar onderzoeksjournalistiek van VPRO en De Correspondent (al op voorhand € 120,oo overgemaakt), en naar Groasis (al op voorhand 200,00 overgemaakt), die via een super slim systeem bomen kunnen planten met minimaal water verbruik in dorre gebieden. Onze zoekmachine is ECOSIA die ook bomen plant ter compensatie van alle energie en vervuiling dat browsen en surfen op internet kost, denk niet dat je internet gebruik zonder effect is!! Schakel ook over, en doe iets goeds met je ‘gezoek’, zonder dat het je iets ‘kost’!

Anyway…

Het weekend is eigenlijk volgeboekt, maar volgens Niek mag er nog eentje bij…

Opzet
Een all-in weekend van vrijdagavond t/m zondagmiddag op een mooie plek, inclusief zes satsangs, overnachtingen, vegetarische maaltijden, koffie/thee, informeel samen zijn en eventueel ruimte voor een kort individueel gesprek. (Kijk wel even bij ‘zelf meenemen’, en noteer: beddengoed/handdoeken zijn namelijk niet inbegrepen).

In elk geval zeer intensieve dagen dus in La Foresta – een Franciscaner klooster in Vaalbeek, nabij Leuven. De eerste keren op deze plek in België was het dus een waar genoegen.

Aankomst op vrijdag
Het liefst tussen 18.00 en 19.00 uur zodat je tijd hebt om te acclimatiseren en Niek de gelegenheid heeft alles voor je te regelen. Is je aankomsttijd anders … laat dit tijdig weten. Bij voorkeur per email vóór 18 september. De eerste satsang start om 20.30, hoewel Hans al eerder in stilte aanwezig is in de zaal.

Inschrijving weekend/bijdrage/je gegevens
De inschrijving is in principe tot zeven dagen voor aanvang van het weekend. Alles heeft een organisatorische component en dus is vooruit kunnen zien belangrijk. Voor een enkeling die later beslist of kan beslissen is meestal ruimte te creëren. Wil je zekerheid: beslis eerder.La foresta
Aanmelden bij Niek Dekker. Inschrijving is pas definitief na overmaking van het juiste bedrag. Als je echt wilt meedoen, zorg dan dat de bijdrage op tijd is overgemaakt – en in elk geval 2 weken voor aanvang, er zijn snel veel aanmeldingen. Bijdrage overmaken ten name van (IBAN): Zijnsweg NL77 TRIO 0390 4967 90 (BIC): TRIONL2U te Westervoort, o.v.v. Satsang Weekend België 2019,  je (eigen volledige) naam, adres en telefoonnummer!!

Indien noodzakelijk kun je Niek ook bellen: 06 361 8 000 8. Hij is erg service gericht…hihi

Bijdrage: €279* all-in (echte minima €239)* Er kunnen maximaal 40 mensen deelnemen aan het weekend.
* wie persé een eigen kamer wil, betaalt echter 12,20 extra voor 2 overnachtingen, valt mee toch:).

*Zelf meenemen!
Beddengoed en handdoek(en).
Deze zijn overigens wel te huur voor als het teveel gedoe voor je is om dit mee te brengen. Beddengoed is 6,90 p/p. Een handoeken pakket kost 4,60. Houdt dus rekening bij de betaling wat je wens is (en voeg eventuele handdoek/beddengoed, en 1 persoonskamer bedragen toe aan het weekend bedrag, EN geef dit a.j.b. duidelijk in je mail aan Niek aan. Dan zijn wij up to date, hetgeen onduidelijkheid voorkomt.

Wil je eerder komen of langer blijven, extra overnachten en/of van extra maaltijdvoorziening gebruikmaken, graag daarvoor zelf contact met La Foresta opnemen. Laat dit ook Niek weten voor 18 september bij voorkeur, dit o.a. in verband met de verdeling van de kamers e.d.

De kamers

  • De kamers liggen niet ver van de conferentiezaalLAFORESTA110
  • Er is een lift voor de mensen in een rolstoel of voor hen die lui zijn…
  • Er zijn geen slaapkamers op de begane grond
  • Er zijn gemeenschappelijke toiletten en douches, en ze doen het goed:)
  • De kamers zijn eenvoudig. De verwarming is prima

IMG_8559Sportgelegenheid
Je kunt je op een redelijk onderhouden tennisbaan uitleven, ook is er een voetbalveld.

Internet
Er is redelijk internetverkeer mogelijk. (wifi) Mocht je dit willen, vernemen we dat graag van je. Dan krijg je daarvoor een code (kosten 3,50).

Openbaar vervoer
Kijk daarvoor op de site van La Foresta: https://www.laforesta.be/wegbeschrijving
Vanaf de bushalte is het nog 20 minuten lopen. (Lijn 18 is wat betreft de route het snelst bij de locatie). Mocht je willen carpoolen? Niek wil best bemiddelen, nogmaals van belang dat je naam, adres, en telefoonnummer bij hem bekend zijn.

Ontspanningsruimte
In een aparte ruimte in de kelder kun je genieten van een heerlijk ambachtelijk biertje uit de fles, een wijntje of iets fris. Deze drankjes zijn natuurlijk voor eigen rekening. Het was er overigens erg gezellig en ontspannen! Een leuk extra aspect van het verblijf op La Foresta.

Parkeerruimte
Meer dan voldoende aanwezig in de landelijke en bosrijke directe nabijheid van het klooster.

Meer informatieLAFORESTA24
Mocht je meer informatie willen, contacteer Niek.

Locatie en stilte
Het is een voormalig Franciscaner klooster. Overigens is het uitdrukkelijk de bedoeling stilte te betrachten in de gangen, let a.j.b. ook op de deuren. Neem mede daarom sloffen mee om ‘geluidsarm’ te kunnen lopen. Verdere huisregels zijn bij Niek bekend.

 

 

Over Niek

Niek Dekker is initiatiefnemer van Zijnsweg, een Centrum voor bewustwording. Met de activiteiten vanuit Zijnsweg wordt geprobeerd een bijdrage te leveren aan het ruimer verstaan der dingen. Zijnsweg organiseert op verschillende plekken in Nederland en België  o.a. lezingen, satsangs en muzikale bijeenkomsten. Hij is onder meer organisator van de druk bezochte Satsang Drieluiken in Renkum met Hans en diens satsang bijeenkomsten in bijvoorbeeld Nijmegen. Niek geeft op verzoek ook zelf satsang. Meer informatie op: www.zijnsweg.nl


 

 

Hoe het soms kan gaan; een reactie:  “Een hele tijd geleden kon ik niet goed naar Hans luisteren. Ik had meningen, overtuigingen over hoe een leraar zou moeten zijn en daar voldeed Hans niet aan. Na intensief onderzoek met een andere leraar en na me te hebben verdiept in de Vedanta hoor ik hem opnieuw. Misschien nu wel werkelijk. Wat ik ervaar is een puur mens, die samenvalt met nu, zonder ergens aan te moeten voldoen en niets claimend”. C.

Gegevens

Begin:
20 september 2019, 20:00
Einde:
22 september 2019, 15:30
Kosten:
€279
Evenement Tags:

Locatie

De Oude Abdij – Drongen
Drongenplein 26-27
Drongen, B 9031 België
+ Google Maps
Telefoon:
+32 (0)9 226 52 26

Organisator

Niek Dekker
Telefoon:
06 361 80008
E-mail:
info@zijnsweg.nl
Site:
http://www.zijnsweg.nl