Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Online satsang 5 juli

5 juli, 14:00 - 15:30

€10

Woord vooraf: Misschien goed om van te voren wat te overwegen, lezen, of onderzoeken, zodat je bijdrage ook een bijdrage is, en ik echt iets heb om op in te gaan. Graag vragen stellen aangaande een van m’n boeken, of minstens aangaande werkelijke volwassenheid of spirituele verlichting, dit om te voorkomen dat de satsang eigenlijk geen satsang is, maar gewoon wat praten over alles en vooral niks… Thanx!

Deze online satsang begint om 14.00 uur en duurt tot 15.30 uur. We streven ernaar steeds Hans of de vraagsteller (afwisselend) in beeld te hebben.

Lees eerst goed hoe deel te nemen

Lees de onderstaande punten goed door zodat je weet hoe je aan te melden (in 2 stappen: 1.registeren en 2. betalen) en te participeren in de bijeenkomst online. Klik erop om een uitleg tevoorschijn te halen.

 • Hoe meld ik me aan voor de satsang online?

  De satsang worden georganiseerd met behulp van Zoom Meeting software en het aanmelden ervoor bestaat uit 2 stappen : 1.registeren EN 2.betalen, niet maar één van de twee…

  1. Klik op de link onderaan de pagina en vul het registratieformulier in op Zoom
  2. Vul dezelfde naam en emailadres in het betaalformulier en betaal

  Gebruik alleen dit formulier om je bijdrage over te maken omdat we handmatig de registraties met betalingen moeten koppelen om je aanmelding goed te keuren. Betaal bij voorkeur met iDeal, maar met Paypal, Bankcontact en Sofort kan ook – dus liever niet rechtstreeks op m’n rekening storten. Als je registratie en betaling afgerond en gecontroleerd zijn,  wordt je toegelaten tot de besloten Zoom meeting. We doen dit op deze manier om iedereen te laten participeren met beeld en geluid en toch de satsang te beveiligen tegen Zoombombing en andere ongein. Jouw persoonlijke link en het wachtwoord voor de bijeenkomst verschijnen in het bevestigingbericht nadat je je hebt geregistreerd en betaald.

 • Bereid je voor op Zoom bijeenkomst

  Wees op tijd om je Zoom verbinding tot stand te laten komen, bijvoorbeeld een kwartier of tien minuten van te voren, zodat je in de wachtkamer bent als de satsang begint. Iedereen wordt dan tegelijkertijd binnengelaten. Kom niet te laat, want als het echt begint gaat de virtuele deur ‘op slot’ en moet je onnodig lang wachten om opgemerkt en binnengelaten te worden.

  Om te verbinden zijn er twee mogelijkheden:
  1. Je wordt gevraagd de Zoom applicatie te downloaden, of
  2. Te verbinden rechtstreeks vanuit je browser (sommige browsers doen dat beter dan andere)

  Je hoeft in beide gevallen geen eigen account bij Zoom te maken/hebben. Je Meeting ID & wachtwoord zijn genoeg, die staan in je bevestigingsbericht vermeld die je per mail ontvangt. De mogelijkheid een vraag te stellen die in het Engels in de bevestigingsmail gegeven wordt betreft eventuele technische vragen. De spirituele vragen mag je gewoon tijdens de satsang stellen.

 • De spelregels van de satsang online

  Bij aanvang graag je camera aanzetten zodat ik je kan zien. Doe je dat niet, dan is het voor mij lastig om je te laten participeren omdat ik je niet zie en omdat alle microfoons – behalve die van mij en degene met wie ik een interactie heb – worden uitgeschakeld. Dit om te voorkomen dat er allerlei storende achtergrondgeluiden ontstaan. Als je iets wil zeggen, steek dan je virtuele hand op. Hoe je dat moet doen lees in de volgende paragraaf. Als je geluk hebt merk ik dat op en laat je aan het woord.

  Alle ongein van Zoom software wordt trouwens uitgeschakeld, dus je kunt niet (onderling) chatten, of schermdelen, er worden geen polls uitgevoerd. Ik ben ook niet van plan om opnames te maken, dus hoef je je niet druk te maken om je kapsel of om wat je zegt of hoe erbij zit :).

 • Leer je virtuele hand op te steken

  Het is van belang dat je leert hoe je hand op te steken. Mensen zijn soms heel creatief bezig, gebruiken smilies en andere icoontjes om aandacht te trekken, of zwaaien met hun hand voor de camera in de hoop dat ze worden opgemerkt. Het is vrij lastig om steeds de 60 beelden op het scherm te monitoren, vandaar het verzoek om het op een efficiënte manier te doen en de onderstaande instructie te volgen.

  Onderaan je Zoom-scherm vind je een balk met knoppen.
  Als je via Zoom desktop app of browser deelneemt, ziet het er zo uit:

  deelnemer knoppen
  Als je op de knop Participants klikt, zie je lijst van deelnemers en helemaal onderaan de mogelijkheden voor Non-verbal Feedback. Je hand opsteken is er één van.

  Als je met een Android of iOS app deelneemt, krijg je dit te zien:

  deelnemer knoppen mobiel
  Onder de knop More staan dezelfde Non-verbal Feedback iconen. Je hand opsteken is er één van.
  Als je en visuele uitleg op prijs stelt, kun je het hier in het Engels zien: https://youtu.be/UzUZeN2DGKE?t=60

 

Meld je hier aan:

Vergeet geen stap, anders kan ik je niet ‘toelaten’: aanmelden & betalen – 2 stappen dus – beiden belangrijk!!!

1. Registreer je eerst (stap 1) op Zoom met je naam en e-mailadres:

Meld je hier eerst aan

2. Daarna betaal je hier je bijdrage (stap 2) met dezelfde naam en e-mailadres:

Gelukt? Hopelijk tot dan! Enne lukt het allemaal niet of niet meteen, neem dan de gelegenheid om een beetje uit te zoomen! 🙂

Tot slot nog dit: ik merk dat er vrij veel mensen deelnemen die nog niet zo bekend zijn met de Tao van Hans (mijn teaching)… Dat is tof enzo, maar lees ook even dit bericht a.j.b. THANX. Voor zij die meer bekend zijn met me: herlees mijn werk meermaals a.j.b. – het heeft veel tijd en moeite gekost te gaan geloven in waar we in geloven, het neemt ook tijd dit te ont-doen…

Lees dit boek, de opvolger van Olie op het vuur en de completering van de trilogie, die begon met Rozengeur & prikkeldraad – het staat vol met ‘must-know stuff’!

Gegevens

Datum:
5 juli
Tijd:
14:00 - 15:30
Kosten:
€10