HL Youtube satsang video kanaal blijft gratis en zonder reclame, met jouw hulp

Even is serieus overwogen een pay per view systeem aan te leggen voor al het video en audio materiaal dat al ruim 4 jaar gratis en zonder reclame beschikbaar is gemaakt vooral dankzij Jan Hermans, en diverse anderen.

Een aantal genereuze enthousiaste mensen vond en vindt dat er wel iets tegenover mocht staan, ze waarderen het materiaal, beseffen dat het ’t product is van decennia ervaring, inspanning en inzicht, en beseffen ook dat (vooral) Hollanders van nature niet erg spontaan zijn als het op delen of uit zichzelf doneren betreft. Likes geven kost niks, zo zei er een. En dat is eigenlijk wel zo. Dus moest er maar eens een redelijk betaal systeem komen was de insteek. En er zit wel iets in natuurlijk. Dus moest ik effe kijken…

Toch heb ik ervan afgezien een betaal systeem te implementeren, mede omdat ik graag heb dat dit materiaal vrijelijk toegankelijk is en dat niet alles direct van een prijskaartje voorzien hoeft te worden, al moet ik natuurlijk gewoon huur betalen, een tamelijk dure site in de lucht houden, veel heen en weer rijden voor satsangs (met alle auto kosten en dergelijken van dien) etc. etc. etc. Tevens omdat ik hoop dat het gratis materiaal (niet enkel video’s maar ook artikelen en een aantal boeken als pdf) ook al PR dient, niet enkel voor mij, maar tevens voor waar ik het over zo graag over heb en wat ik graag zie in mensen: echte volwassenheid en bevrijding.

Anyway, zoals Jan al heeft verzocht aan het begin van de eerste video gemaakt tijdens het Drieluik te Renkum:
donaties zijn van harte welkom, en houden een gratis/reclame vrij in de lucht houden van site en youtube kanaal mogelijk. alvast bedankt.

Over een week (ofzo) komt deel twee, enzo verder. Het begin thema is Volwassenheid, zie daarvoor ook onder meer het overzicht en andere stukken in ‘Olie op het vuur’, en (her)lees ‘Rozengeur & Prikkeldraad’ voor verdere ‘verdieping’ van het thema.

Klik HIER om te kijken naar deel 1 van de Drieluik opnamen! En als je dit of ander materiaal waardevol vindt…share it en/of maak een donatie over. Alvast dank aan J. Van Rijswick, G. van der Veen, A.C. Peters, Mw/hr Schilder/Buijs, S. Hage, Philo & Jan en de naamloze donateur!  No worries, ik zal niet iedereen gaan noemen, alleen deze eerste groep! Kus

p.s. inmiddels staan zijn er al ruim 100 (!) video en audio opnamen beschikbaar!

Doneren kan op: IBAN NL88INGB0001324426   BIC INGBNL2A t.n.v. H. Laurentius te Heijen.