Avonden in Lent verruild voor middagen Arnhem, België weekend naar ander klooster…

Door omstandigheden wordt het augustus drieluik nu van 21-23 augustus gehouden… er is nog 1 plek vrij…

Ook zijn, i.v.m. de ruimte en de anderhalve meter maatregelen, de satsang avonden in Lent verhuisd naar middagen in Arnhem, nu op zondag 6 september en 29 november.

BELGIE WEEKEND 20/22 september.
Beste deelnemers en geïnteresseerden!

Niek en in hebben net vernomen dat La Foresta per 1 augustus, vanwege Corona, de deuren heeft moeten sluiten. Desondanks willen we het weekend door laten gaan (op dezelfde data dus), en Niek is druk doende een vervangende locatie te vinden. Zeer waarschijnlijk wordt dat De Oude Abdij nabij Gent (Drongen). 

Ook dit betreft een prachtig klooster, dat overigens over luxere kamers beschikt, en waar naar verwachting ook het eten van betere kwaliteit is. Het is echter ook iets duurder, dus het kan zijn dan de deelnemers wordt gevraagd iets meer bij te dragen (al zal dat niet veel meer zijn). Daar staat tegenover dat bij La Foresta €15,00 extra betaald moest worden voor een eenpersoonskamer en ook nog 7,50 voor lakens. Dat hoeft hier dan weer niet. Per saldo zal het p.p. niet veel meer ‘extra’ worden dan in geval van het La Foresta arrangement met een 1 persoonskamer + lakenset…

Anyway. We houden u op de hoogte, en degenen die zich reeds hebben ingeschreven krijgen zodra er meer duidelijkheid is van Niek een email. Hij gaat er eerst nog kijken en er een dagje doorbrengen!