Locatie en route

Met de autopraktijkruimte

Bekijk hierboven de locatie en routebeschrijving als je met eigen vervoer komt. Ons huis is het 2e huis, helemaal op het einde van deze weg aan de rand van het bos. De praktijkruimte bevindt zich even voorbij het woonhuis.

Met openbaar vervoer vanuit Nijmegen

Optie 1: 1 uur met de bus 83 + 8 min. lopen
Vanuit station Nijmegen neem je busslijn 83 richting Venlo en stap je na een uur uit bij de bushalte De Heijense Molen langs de N271. Je steekt vervolgens de weg over en loopt even terug totdat je rechts afslaat naar de Schaafsebosweg (je herkent het aan het spandoek van Residance Heyendael).
Na ± 150 m sla je links af de eerste (zand)weg op, na de banner met Hans en Kasia erop. Ons huis is het 2e huis, helemaal op het einde van deze weg aan de rand van het bos. Het praktijkruimte bevindt zich even voorbij het woonhuis.

Optie 2: 20 min. met de trein + 10 min. met bus 85 (22 + 7 min. lopen)

Vanuit station Nijmegen neem je Arriva trein naar Boxmeer. Daar stap je over naar de lijnbus 85 richting Gennep en stap je uit bij de bushalte Heiland langs de N271 bij het industriterrein De Grens. Je steekt bij de stoplichten de weg over en loopt even langs het fietspad verder totdat je links afslaat naar de Schaafsebosweg bij het spandoek van Residance Heyendael.
Na ± 150 m sla je links af de (zand)weg op, na de banner met Hans en Kasia erop. Ons huis is het 2e huis, op het einde van deze zandweg aan de rand van het bos. De praktijkruimte bevindt zich even voorbij het woonhuis.