Muziek albums op youtube

Mijn amigo Jan Hermans, die altijd de satsangvideo’s filmt, edit en upload,  heeft mijn muziek albums ook op m’n youtube kanaal gezet. Ze staan er integraal – in hun geheel dus – op.

Ook de laatste CD (van nov. ’16) die ik samen met Erik maakte: RIGHT NOW.

Voor meer info per album zie: Muziekalbums.

Om de boel te beluisteren: youtube HL

Luister Tip: luister met koptelefoon voor meer diepte en midden: computers en laptops klinken niet zo…

Als je het vet mocht vinden, en het in betere geluidskwaliteit wil genieten, de cd’s zijn te koop. (Ja, ik weet het, ik hoor sommigen zeggen “Cd’s ????’,  maar ik ben niet van deze tijd, dus blijf cd-albums maken 🙂 – trouwens vinyl schijnt weer hot te zijn en cassette bandjes, hihi…)

moog-sub-37-en-dsi-mophohl_evdh_right_now