2 VERSE video INTERVIEWS Online

Erwin van Awareness Now was in april hier voor een een gefilmd gesprek. Nu is er een interview van een uur van online! En iets eerder was Stefan van de Academy of light ook hier voor een soepel en fijn interview over een breed scala aan onderwerpen:

Interview van Erwin over: de transformatie van persoon naar Bewustzijn, en de eventuele rol van de leraar/ over: worden, krijgen en zoeken / wat is de (integere) rol van de leraar en de ervaring van Tijdloosheid.

Een reactie:

“Beste Hans,
Er diende zich hier de warme (had niets met het weer te maken – [HL: het was weer een hittegolf in juli 2019]) behoefte aan om Hans een compliment te geven.
Ik zie een mooie evolutie in dat wat Hans doet (ofwel wat jij ziet gebeuren), naar buiten brengt aangaande Advaita onder woorden te brengen. Zo vind ik je laatste filmpjes van die “nieuwe interviews online” echt goed/helder/duidelijk/uitgekleed/spot on!
Mooi om te zien dat elke configuratie die al wat langer iets met plezier doet daarin vanzelf blijft veranderen en “verbeteren”, autodidact. Hoe je steeds nog iets beter wordt zoals in topsport, maar dan zonder egodrive, het groeit/gaat zoals het groeien moet en niet anders kan.
Lange tekst voor het geven van een compliment bij deze, je verwoording is erg (doel)treffend, mooi talent!
Stay cool! L.”

Enjoy! en Erwin en Stefan, bedankt!

En iets eerder was Stefan van de Academy of light ook hier voor een soepel en fijn interview met een breed scala aan onderwerpen…