‘Olie op het vuur – notities omtrent spiritueel ontwaken’ – als paperback en ebook

Olie op het vuur in Noorwegen

Guus, onze vriend woonachtig in Noorwegen, maakte deze mooie plaat. Het boek reist rond! Heb je ook een leuke foto met het boek? Mail maar, wie weet kunnen we er iets mee.

 Zowel de paperback versie als het ebook zijn beschikbaar –

BESTELLEN VIA BRAVE NEW BOOKS (meer marge voor mij)
BESTELLEN VIA BOL (geen verzendkosten)

Beste Hans,
Wat een prachtig boek heb je toch weer geschreven!
Heel verhelderend, met gevoel voor humor & intelligentie en de vormgeving is ook fantastisch. Groetjes, M

Dit boek is voor iedereen die meer wil weten over spiritueel ontwaken. Over verwarring, identificatie en verandering. Met handreikingen, inzichten en observaties. Over wat er kan gebeuren en hoe ermee om te gaan. Het proces, het begin en het ‘er-zijn’. Over schijn-ontwaken, de donkere nacht, aannames ontmantelen, de goede vragen stellen en de juiste state of mind. Over onderricht, onderscheidingsvermogen, acceptatie, verwarring, overgave en helderheid, de spirituele krijger en de doorsnee mens. En over god, bewustzijn, onderzoek en meer. De twee laatste columns in InZicht zijn trouwens hoofdstukjes uit dit boek.

Praktisch, beschouwend en to the point.

De essentie en de basics zijn beschikbaar in De vreugde van verlichting
Hoe bewust in-en uit te zoomen en doorvoelen staat in EHBO
Over misvattingen en zelfonderzoek gaat Rozengeur & Prikkeldraad

En dus, is het nu tijd voor:

Olie op het vuur – notities omtrent spiritueel ontwaken

Het boek is overigens via Brave New Books verschenen, en dus in paperback en e-book versie beschikbaar via alle verkoopkanalen.
De papieren versie is tijdens satsang en sessies natuurlijk ook te koop. Paperback 164 pagina’s – € 21,49 (dus gratis verzending via bol!) – ebook €12,98.


Als het boek je raakt kun je bij bol een review plaatsen. Wat voorbeelden:

Dit is een absoluut ongewoon boek voor mensen die niets anders kunnen dan achterhalen hoe het nou werkelijk zit. Het kan los worden gelezen maar is ook een prachtig vervolg op de andere boeken van Hans Laurentius en geschikt voor iedereen die de klepel al lang heeft horen luiden, ook weet waar die hangt maar behoefte heeft aan no-nonsense tegengas voor ons denkbeeldige maar weerbarstige ik. Een bijzonder waardevol boek tussen alle ‘zachtere, spirituele’ boeken die mensen met weliswaar mooie kluitjes in het riet sturen… - PG

Dag Hans,
Wilde heel simpel laten weten dat je met je laatste boekje inderdaad olie op het vuur gooit. Het vuur laait op, je woorden leggen net dat accent op de plekken waar het nodig was en zo verder. Kun jij verder niets aan doen maar er ontstaat dan zomaar dankbaarheid. Dank je wel. P.
Helder, confronterend en to the point. Geen woord te veel en bovendien erg grappig. B