Publicaties


> 60 Artikelen en columns

cover 59Real spiri 2- tweet burn paperIn deze sectie staan de artikelen en columns waarvan velen gepubliceerd in InZicht of gewoon verschijnen op mijn site. Overigens verschenen ook teksten van (of over) me in boeken of magazines zoals Prana, SfinxWelkom in Satsang, Back to the Truth, Amigo, Elsevier (ja ooit, één keer), De Gelderlander, Beginnersgeluk, 10 jaar InZicht, Dat wat is, Alles over niets, InZicht, De wereld draait om jou en Jullie moeten het zelf doen! Nou ja, lezen maar, het is een enorme variëteit aan invalshoeken deze columns en artikelen! Er zijn trouwens ook een tiental artikelen en columns in Engelse vertaling beschikbaar. En ook een paar video’s in Engels, voor je internationale vrienden. Klik Hier voor een Engels overzicht


12 Boeken

Olie op het vuur_coverRozengeur&PrikkeldraadDe vreugde van verlichtingEHBOTerwijl de merel zingt Herfstvol satsangs

Hier kun je meer over m’n boeken vinden. Tien van de twaalf zijn verkrijgbaar, acht zijn er ook als e-book beschikbaar, zeven ook als paperback en drie als gratis pdf te downloaden! Op m’n youtube kanaal zijn overigens zo’n 120 satsang opnamen (audio en video) en interviews vinden! 


7 Muziek albums

SongsFromTheHorizon ScottishScapes PulseIDareUHL_End_of_Time10 minutes before dawn

Erik en Hans 2015 – foto: Naomi

Muziek heeft altijd centraal gestaan in m’n leven en sinds zomer 2009 kwam het schrijven van songs weer terug. In de winter van 2010 heb ik een kleine studio ingericht en twee muziek cd’s opgenomen. ‘Songs from the Horizon’ bevat 15 zeer gevarieerde liedjes en ‘The Scottish Scapes’ acht zeer gevarieerde elektronische stukken. De tweede elektronische productie ‘Pulse’ (2011), een 61 minuten durende trip is ook te koop. Daarna is in 2012 ‘I Dare U’ uitgebracht, de tweede vooral rockgitaar georiënteerde song cd afgewisseld met weirde stuff! In januari 2015 is ‘End of Time’ afgemaakt, de derde, vrij experimentele rock/elektronische song cd. Het derde instrumentele elektronische album is in september 2015 afgerond en heet ‘10 Minutes Before Dawn’ – 77 minuten gave vage soundscapes enzo. Het laatste, zeer experimentele song album ‘Right Now’, een co-productie met mijn vriend Erik, die op de eerdere song cd’s ook in toenemende mate mee musiceerde, kwam in november 2016 uit. Muziek is ook een geweldige expressie vorm is, net als schrijven, satsangs en sessies, desondanks is er sinds ‘Right Now’ (door mij) pas in januari 2019 weer een elektronisch nummer opgenomen en een tekst gedeclameerd in een track van Erik, maar muziek maken lijkt nu dus geen prioriteit te hebben, lezen en schrijven wel. Klik op de titels en je kun er meer over lezen, ga naar mijn youtube kanaal en je kunt ze vinden en horen. Te koop zijn ze ook.