Skype-sessies als alternatief voor langskomen… Alle bijeenkomsten tot 1 juli geannuleerd; online satsang op 7 & 21 juni – Drieluiken gaan corona-proof door…

Tja, helaas is alles dus afgelast… Jammer, had wel zin om te satsangen, Drieluiken en om naar Heerde te gaan om met jullie te zijn… Dan maar wat extra lezen, schrijven en wandelen denk ik zo… Stay well!!

I.v.m. het virus is het wellicht goed om te melden dat er ook skype sessies kunnen plaats vinden. Vanwege de omstandigheden kan dat nu voor BIJNA hetzelfde tarief als gewone sessies. Dus € 80,- (echte minima €50,-). Dat is feitelijk goedkoper, want: geen reiskosten, geen tijd’verlies’, als je het zo wilt zien. Ik verlies eigenlijk wel een beetje, namelijk: jou iets minder goed ‘zien’…
Anyway, zo kunnen we zonder Corona risico’s toch verder. Ik doe dus nu met een slechts lichte voorkeur sessies via Skype, al kan live ook nog steeds.

Mail even als je een afspraak wil maken voor een sessie (skype of fysiek naar keus).

info@hanslaurentius.nl

Er zijn online satsangs! Op 7 juni & 21 juni … zie agenda voor details en aanmelden etc. In juli doen we hoe dan ook een Satsang Drieluik (in Arnhem!!) met – vooralsnog – maximaal +/- 36 deelnemers!, en voldoende onderlinge afstand enzovoorts. Weet je dat ook weer.

Niek en ik hebben trouwens ook een extra Drieluik van 28-30 augustus kunnen regelen, ter compensatie van het wegvallen van het Heerde weekend en het maart Drieluik. Zie de agenda.

SUPPORT> Indien je kunt zijn donaties welkom, bijvoorbeeld voor al het youtube materiaal en andere gratis stuff op m’n site, zeker nu ik enkele maanden geen satsangs kan geven en de weekend events zijn geannuleerd die op stapel stonden, en ik zo dus het grootste deel van mijn inkomsten kwijt ben. Niet dat ik omkom, zo erg is het niet, maar goed, als je het missen kan dan is het welkom, zo niet niet doen, en denk eerst aan jezelf a.j.b. Dank alvast aan hen die deelden!!!! Gaaf!
B well, h

Zie hier deel 4, alle 6 de delen staan inmiddels online! Dank je Jan.

Mijn kanaal: https://www.youtube.com/c/HansLaurentiusEvents