Video’s België (september) en Renkum (juli) online!

Ome Jan heeft inmiddels alle zes delen online gezet! Hansje beetje moe aanvankelijk (op zaterdag), het was vrijdag’s laat geworden zeg maar; hoe dan ook: toffe interacties en goede onderwerpen dankzij de deelnemers (en hansje natuurlijk) en s’avond’s (en op zondag) werd het nog echt Advaita ook! Was weer een ‘splendid’ weekend trouwens.
O, ja, 15-17 maart is er weer een Drieluik, de laatste was weer geweldig en druk bezocht! Kom ook, live is echt anders dan een video, meer rare wendingen en foute grappen en de energie van aanwezig zijn bijvoorbeeld :).

Anyway, zie mijn youtube kanaal voor de video’s! Abonneer je, dan ben je zomaar steeds op de hoogte van nieuwe releases!

De laatste 2 video’s van het j.l. juli gehouden Satsang Drieluik georganiseerd door Niek Dekker en gefilmd en ge-edit door Jan Hermans staan nu ook op mijn youtube kanaal. Dus enjoy.

Alvast dank aan de donateurs die tot nu toe hun waardering hebben laten blijken en ook aan hen die de video’s geliked hebben en/of zich (vrijblijvend uiteraard) hebben geabonneerd of m’n kanaal of twitteraccount.

Het ga je goed, hopelijk zijn de video’s verhelderend of anderszins behulpzaam of inspirerend.