VOOR HEN DIE MIJN SITE (of mij) VOOR HET EERST TEGENKOMEN

Hallo, als je voor het eerst, of nog maar net, met me in aanraking komt, via youtube of anderszins, en geïnteresseerd bent in wat ik zoal te zeggen heb, hier eerst wat leestips en onderaan een aantal cruciale satsang video’s.

Neem alsjeblieft even de tijd om dit stuk ter harte te nemen…

Samenvattend wil ik zeggen: lees bij grote voorkeur a.j.b. minimaal De vreugde van verlichting, Olie op het vuur, Aan de leiband, of je eigen pad én EHBO (die zelfs gratis beschikbaar is als pdf, en cruciaal als je ‘verder’ wilt)!!! En dat zeg ik niet omdat ik van boekjes verkopen rijk wordt, want helaas is dat niet zo 🙂 Maar het is gewoon effectiever om ‘beslagen ten ijs te komen’ zodat ik niet hoef uit te leggen wat al uitvoerig door me beschreven is…

Voordat je je sessies wil gaan plannen, satsangs of weekendbijeenkomsten wil gaan bezoeken heb ik een vrij dringend verzoek aan je. Lees eerst een minimaal aantal van mijn boeken – en liefst twee maal – die heb ik immers niet voor niets geschreven en ze wijken behoorlijk af van het meest dat voor non-dualiteit en ‘spiri’ doorgaat – ik bedoel het niet lullig ofzo, maar geloof me, ik heb ontstellend veel gelezen in de afgelopen 35 jaar… Dit verzoek kost je wat centen, maar als je een paar van mijn werken aandachtig leest is het zeker niet duurder dan een sessie, en zo kom je naar een satsang, weekend of naar sessie met in elk geval wat basisinzichten, cruciale gezichtspunten en (zinvolle) voorkennis, die ik dan niet nog een keer hoef uiteen te zetten, zo help je het – en jezelf – dus om dieper te kunnen gaan. Per saldo ben je dus eigenlijk voordeliger uit, want kom je beter beslagen ten ijs.
Ook de teaching in de video’s zul je beter begrijpen als je wat van me gelezen hebt, omdat er zo meer context en basiskennis en bekendheid met mijn perspectieven in je systeem kan landen.

Voor wie enigermate grondig wil zijn, en zichzelf (en mij) van dienst wil zijn leest minstens het volgende:

Voor alle basics van advaita

1. Begin met De vreugde van verlichting – daar vind je de basics m.b.t. non-dualiteit, bewustzijn enzovoorts.
2. Lees dan EHBO – die is zelfs gratis en tamelijk van belang voor bijna iedereen. En experimenteer ermee!
3. Dan – op z’n minst ook – Olie op het vuur – cruciaal voor leren denken, onderzoeken, mijn benadering en hoe allerlei misvattingen te ontmantelen, men eindelijk eens echt te beginnen 🙂
4. Bestudeer zeker ook Aan de leiband, of je eigen pad? want veel van je problemen, issues, ideetjes of illusies zijn makkelijk te doorprikken als je je hersens leert gebruiken en enig inzicht vergaart over wat werkelijke individualiteit betekent, of het tegendeel: steeds je ‘ziel’ verkopen vanwege sociale druk en vrees. Klik HIER voor de boeken pagina.
Hier voor een BESTEL OVERZICHT

mustread tegen sociale programmering

Wil je meer en nog dieper of grondiger: er zijn nog meer boeken (zoals delen 1 en 3 van de trilogie: Rozengeur & Prikkeldraad (1) – Olie op het vuur (2) – Een handvol scherven (3) – een wat onderschat boek naar mijn smaak),

en uiteraard zijn er dan nog de reeds genoemde opties van sessies, (online) en live satsangs, Drieluiken en andere weekend events.
Kortom, kom dus liever niet onbeslagen ten ijs, wanneer je meent iets met mij te kunnen of moeten. (In januari ’20 verscheen ook nog de heruitgave van Zelfherinnering, een prima Advaita boek, én een zeer goede aanvulling op en verdieping van De vreugde van verlichting, al zeg ik het zelf. Deze heruitgave bevat ook nog als extra een verhelderd stuk over de 10 fasen van het proces van spirituele verlichting.

Tevens zijn er nog twee titels als gratis pdf beschikbaar, te weten: Een herfstvol satsangs en Terwijl de merel zingt… Die zijn zeker ook de moeite waard, en kosten je dus niks, net als EHBO. Bovendien is onlangs (november 2020) nog het 394 pagina’s tellende vervolg van Aan De Leiband verschenen, getiteld: De Tao van Hans...

Hoe de genoemde en andere boeken te machtigen? Via m’n Brave New Books pagina vind je alles (Behalve de hardcover van Rozengeur & Prikkeldraad – zie daarvoor Bol) en uiteraard via de (online) boekwinkels – ze zijn er ook als ebook -, en de fysieke boeken natuurlijk tijdens satsangs en sessies
– da’s voor mij leuker trouwens, want dan verdien ik er iets meer aan :). Koop je ebooks sowieso bij voorkeur via de Brave New Books pagina, kost jou niets meer, maar is voor mij gunstiger.


Maar goed, ik zei: lees het van te voren, dus de magere marge (in vergelijk met direct van mij kopen) accepteer ik graag, als je daardoor niet komt met vragen die ik reeds uitvoerig beantwoord heb in mijn geschriften. De rest kun je dan aanschaffen tijdens satsang of eventuele sessies. En schrijf a.j.b. een review op bol als een boek je bevalt, of promoot m’n werk op je social mediakanalen als het je bevalt!
Dank u en

B well, hans

En dan nu de video’s die ik van harte aanbeveel. De volgorde is trouwens willekeurig. Tip, kijk (deze) video’s meermaals. Stop als iets u raakt, en laat het doordringen. Kijk dan later verder. En als je je kosteloos abonneert weet je altijd meteen als er iets nieuws is geplaatst…
TIP 2: Skip eens een tijdje de neiging om mijn video’s en boeken te (ver)mengen met die van allerlei anderen… dit voorkomt allerlei verwarring, innerlijke twijfel, vermenging en verwatering… Dring er eens – bijvoorbeeld een jaar of twee ofzo – diep in door, in plaats van overal maar wat vandaan te plukken, en zo na twee jaar 40 ondiepe kuiltjes te hebben – en een droge bek -, in plaats van een diepe bron waar levens water te vinden valt… en wellicht ook nog een stel hersens… 🙂

Kijk deze eens aandachtig als intro tot…. dit is een goed gesprek, en ik heb er veel gevoerd…

YOUTUBE … Tot slot nog even dit nog, aangezien we het youtube kanaal, met de ruim 120 video en audio opnamen graag reclame-vrij en gratis willen houden, zijn donaties welkom. We passeerden de 1,1 miljoen views reeds eind 2019, dus er wordt driftig gebruik van gemaakt! Dus als je al het gemakkelijk beschikbare materiaal waardeert…
IBAN NL88INGB0001324426   BIC INGBNL2A t.n.v. H. Laurentius te Heijen. En wanneer je je vrijblijvend en gratis abonneert weet het altijd meteen als er een nieuwe video beschikbaar is. Dank je wel!

LEES DIT BOEK AUB!!! Liefst 3 x – En doe het je al dan niet spirituele ‘vrienden’ cadeau…