Voortgang nieuwe boek: ‘De Tao van Hans’…

Na het fantastische all in weekend in de Oude Abdij te Drongen, zijn Kasia en ik eerst effe twee weken naar Oostenrijk getogen, ditmaal helaas zonder Ghost (snik), en hadden een heerlijk elders zijn, in twee leuke huisjes.

Na het lopen, lekker roken… Biertje komt eraan!

Daarna de draad weer opgepakt, en begonnen aan het ‘inlopen’ van het nieuwe boek. Dat wil zeggen: de door Cecile gecorrigeerde teksten uit de tekstverwerker importeren en lay-outen in InDesign. Dat is altijd een hoop gedoe. Italics die ineens verdwenen zijn, voetnoten die niet willen doen wat wij wel willen, vreemde problemen met lettertypes enzovoorts.

Verschijnt hopelijk eind november! Maar lees eerst Aan de leiband, anders krijg je hem niet 🙂

Gaandeweg bleek dat ik nogal wat geproduceerd had. Aan de leiband, was al ruim dikker dan gebruikelijk is voor me, namelijk 250 pagina’s, i.p.v. ongeveer 160-170, zoals meestal, maar deze spant echt de kroon, wat omvang betreft althans. Zelfs met het ietsje kleinere lettertype waarvoor we al kozen bij Aan de leiband wordt De Tao van Hans 396 pagina’s!!!
Oei, iets te hard gewerkt, vrees ik. Ha!

Punt hiermee is, dat hoe dikker het boek, hoe duurder het wordt. Gezeur over geld komt ook in mijn leventje voor, helaas. Want: wil ik er 2 a 3 euro per boek voor ontvangen via Centraal Boekhuis en andere normale verkoopkanalen, zou ik het 32-34 euro moeten laten kosten… en dat staat me niet aan. Echter, via mijn persoonlijke Brave New Books verkooppunt kan het wel acceptabel blijven, terwijl het dan toch nog een redelijke vergoeding per exemplaar genereert. Dus: de paperback zal exclusief bestelbaar zijn via mijn Brave New Books pagina, en natuurlijk tijdens satsangs en sessies (voor mij nog fijner). De ebook-versie zal waarschijnlijk wel ook via Bol en andere online kanalen kunnen worden besteld.

Ik denk dat het boek op die manier ongeveer 25,50 euro zal gaan kosten (ex. verzendkosten). Dat is maar twee euro meer dan Leiband, maar het is ook 40% dikker. Dus… Vooral kopen tijdens satsang! Heb je ook geen verzendkosten, en ik een klein voordeel. Ach…

Anyway. De proefdruk is besteld, en afhankelijk van hoe snel het corrigeren door Cecile en ondergetekende gaat, is de verwachting (of hoop) dat publiceren eind november moet kunnen lukken. Kortom: nog effe geduld.

Tot slot is nog van belang: lees dit nieuwe boek alleen als je Aan de leiband, of je eigen pad? reeds hebt gelezen, het is namelijk echt de uitbreiding, of voortzetting daarvan! Thanx, love, h.

Lees deze voordat je De Tao van Hans aanschaft!

“grüß dich”
Drieluik video deel 3 (Opname en bewerkingen Jan Hermans – Thanx amigo!)
(ruim een uur satsang, wees open en aandachtig – of kijk niet)
zaterdag 22 augustus 2020 – voor de pauze…
was goed warm in de zaal 🙂 soms om meerdere redenen! Ha.