ZiNiZ – a place to be in Deventer

Wederom een heerlijke en goed bezochte satsang vanmiddag in Deventer! Locatie ZiNiZ, een tweede hands boekhandel met smaak ingericht en lekkere koffie. Geleid door de immer attente, voortvarende en geestige Marion en haar partner Rob, die kalm en helder, heerlijk rokend (buiten) de organisatie van Satsangs op zich neemt.

Door hun aanpak en aanwezigheid heeft het geheel een losse sfeer en is het toch steeds to the point. Ik kom nogal eens ergens en wilde met dit berichtje toch effe mijn waardering delen.

gevel

Regelmatig zijn er ook andere activiteiten, ook muziek bijvoorbeeld, in ZiNiZ. Ga eens langs als je in Deventer bent – trouwens best een mooie stad en een prettig centrum. Hun kennis en ervaring is breed (over advaita, spiritualiteit maar ook o.a. aangaande dak- en thuislozen zorg) – het zijn mensen met het hart op de goede plek en een gezond verstand, en tal van ideeën over nieuwe creatieve projecten. Bovendien hebben zij wellicht net dat boek dat je zocht. Zo zag ik vanmiddag een naamgenoot heel blij met Ramana’s Talks de deur uit lopen!

Trouwens, zij hebben ook ‘Olie op het vuur’ te koop liggen!

Nou, zo is het wel weer mooi Laurentius,

Anyway, check it out!

ZiNiZ
Achter de Broederen 8images
7411PS Deventer
http://www.zinizdeventer.nl